Kedves Visszatérő és Leendő Vendégeink!

A ház, amelyben a Marvelosa Kávézó és Étterem szeretettel várja Vendégeit, az 1899-es évben épült. Az építés utáni években sokáig vendéglőként üzemelt, csak az 50-es években változott meg a hely funkciója.

A családunk 2005-ben kezdte meg a felújítási, illetve átépítési munkákat. Célunk egy olyan "HELY" létrehozása volt, ahol az emberek jól érezhetik magukat. Ahol rá ébredhetneknek mennyire fontos egy kicsit megállni,
a mai rohanó, zaklatott világunkban. Ahol nem a megszokott vendéglátás szabályait kell követni, hanem egy kicsit úgy érezheti magát mindenki, hogy haza ért.

Az otthonos, családias hangulat, a finom házias ízek mellett fontos, hogy a kultúra folyamatosan jelen legyen és részévé váljon a hétköznapoknak is. Legyen az képzőművészet, zene, irodalom, színház vagy építészet.

A Marvelosa Kávézó és Étterem minden részletét nagy odafigyeléssel, végtelen szeretettel a saját kétkezi munkánkkal hoztunk létre.

Bízva abban, hogy Vendégeink örömüket lelik majd benne és megtalálják számukra azt a legkedvesebbet amitől úgy érzik ez a hely mindig is itt volt és része az életüknek. Legyen az Jusztika Túrógombóca, Chagall Maceszgombóc levese, vagy a péntek esti Szín-Vacsorák különleges étel kínálatai, vagy egyszerűen csak a hely szeretetet árasztó nyugalma.

Bízunk abban, hogy a Marvelosában minden ember megpihen, feltöltődik, jól lakik, jobb kedvre derül. Legyen az idős, vagy fiatal. Mert itt mindenki Önmaga lehet.

Marvelosa Facebook